Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 – ΛΕΩΝΙΔΙΟ 58-66

Tα δεκάλεπτα:14-18, 26-31, 41-53, 58-66.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αβδάλας): Αντωνόπουλος 2, Φωτεινάκης 7, Περσόπουλος, Μπακογιάννης 13, Γκίνης 19, Βούλγαρης 10, Φωτάκης 5, Πολιτόπουλος 2.
ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Νικολαΐδης – Δολιανίτης): Μιχαλόπουλος 1, Χείλαρης 23, Σακελάρης 11, Κούτρας 4, Μελάς 11, Ογιεφούγκα 3, Μπουτσικάκης 3, Κρίτσαλος 10.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα μαυρα μας τα χαλια παλι!!!

Α. Δημαράκης είπε...

To ευχάριστο νέο είναι ότι πήραμε τη νίκη σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι, το οποίο ήταν και ο αντικειμενικός σκοπός αυτής της εβδομάδας. Δεν ήμουν στο γήπεδο αλλά με όσους μίλησα δεν ήταν ευχαριστημένοι με την εμφάνιση της ομάδας και ειδικά με την απόδοση στον αμυντικό τομέα. Ακολουθούν δύο παιχνίδια ( στην εδρα μας) τρομακτικής βαθμολογικής σημασίας, που θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το αν η ομάδα θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπιδες της να αγωνίζεται στην Γ Εθνική και την επόμενη χρονιά. Πρέπει κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε για να πετυχουμε τον τελικό μας στόχο. Στους Αγιους Θεοδωρους είδαμε ξεκάθαρα ότι σε αυτή την κατηγορία που είμαστε, δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε τις χειρότερες ομάδες, ούτε αυτές που κοντεύουν να διαλυθούν αν εμφανιστείς μέτριος - απείθαρχος - αδιάφορος και χαλαρός. Κρατάμε λοιπον μόνο το αποτέλεσμα της νίκης αυτή την εβδομάδα και πάμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι στην εδρα μας, που είναι "χωρίς αύριο". Αν δεν κερδίσουμε το επόμενο πάει χαμένη η νίκη στην Καλαμάτα και οι ελπίδες μας για παραμονή.

Ανώνυμος είπε...

oso kai kaki na tan i emfanisi mia niki ektos edras einai panta simantiki s ayti ti katigoria!!sygxaritiria!!!

Ανώνυμος είπε...

αν ειχαμε παρει το διπλο στο τηρων ολα θα ηταν διαφορετικα!!! κ με δυο νικες τωρα μεσα στο γηπεδο μας αν ερθουν θα περναμε ανασα...παιξτε μπασκετ γ τον προεδρο κ για τον κοσμο που ακολουθει παντου!!!

Ανώνυμος είπε...

Κριμα τα λεφτα... η ομαδα του Λεωνιδιου θα τερματισει στη θεση που βρισκεται τωρα...

Ανώνυμος είπε...

esy o teleytaios pou ta ksereis ola de mou les kai 5 arithmous na riksw kai ena tzoker....

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστόδουλος γιατί δεν παίζει?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί του αρέσει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει χωρίς αυτόν...