Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Ανακοίνωση

Ο κ Νικολαΐδης και Δολιανίτης είναι οι επιλεγμένοι προπονητές μέχρι το τέλος της περιόδου.
Δεν είναι προσωρινοί.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων όλων σας για την ανεύρεση προπονητή για την συνέχιση του έργου του φίλου μου Α. Κουλουριώτη τον οποίο ευχαριστώ και δημόσια για το ήθος του και φυσικά το έργο του.
Μάθαμε όλοι κοντά του πολλά πράγματα εντός και εκτός γηπέδου και πάντα θα ακούμε την γνώμη του.
Η ομάδα συνεχίζει κανονικά τους αγώνες της και φυσικά είμαι κοντά της διότι πολύ απλά ενδιαφέρομαι μόνο για το μπάσκετ και όχι για προβολή και δημόσιες σχέσεις.
Στηρίζω όλα τα παιδιά της ομάδας και τα εμπιστεύομαι μέχρι και τον τελευταίο αγώνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
Τέλος εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και ιδιαίτερα στους παίχτες όλων των ομάδων, να είναι υγιείς διότι ζουν από το άθλημα αυτό, ειδικότερα τώρα που τα πράγματα στην χώρα μας είναι δύσκολα και πρέπει εμείς που μπορούμε να τους σταθούμε και να βοηθήσουμε και όχι να τους εμπαίζουμε και να αναιρούμε τις υποσχέσεις μας 
Ευχαριστώ για την Φιλοξενία
DJS

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος μίλησε.
Ευχαριστούμε πρόεδρε για όλα!
Το Λεωνίδιο υποκλίνεται στο ήθος σας.

Α. Δημαράκης είπε...

Ειμαι ηδη συμφωνος σε ολα αυτα, και νομιζω οτι ειναι ωρα να αφησουμε τα πολλα λογια και τις πολλες αναλυσεις και να συγκεντρωθουμε στο παιχνιδι της Κυριακης. Εμας μονο αυτο μας ενδιαφερει. Η ομαδα προετοιμαζεται για αυτο. Μονο νικη την Κυριακη στο Λεωνιδιο.

Ανώνυμος είπε...

Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή μας για τον επόμενο κρίσιμο αγώνα. Ας γεμίσουμε το γήπεδο την Κυριακή, ας ανάψουν τα αίματα από το πρώτο λεπτό κι ότι γίνει.