Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Την πλήρωσε Κουλουριώτης

Την… πόρτα εξόδου ετοιμάζονται να δείξουν οι διοικούντες το Λεωνίδιο στον προπονητή της ομάδας Άγγελο Κουλουριώτη. Η τελευταία ήττα του συλλόγου από τον Κεραυνό Αιγίου, έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι όχι μόνο δεν βλέπουν να υλοποιούνται οι στόχοι των «ερυθρόλευκων», αλλά βρίσκονται και σε δυσμενή θέση στη μάχη της σωτηρίας.Έτσι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες τον πελοποννησιακό σύλλογο ψάχνουν τρόπο για να πετύχουν τη λύση της συνεργασία τους με τον έμπειρο τεχνικό, προσπαθώντας να βρουν το σωστό… φάρμακο για τη σωτήρια.

http://www.infobasket.gr/

11 σχόλια:

Α. Δημαράκης είπε...

Καλο ειναι να μην αναπαραγουμε τα ανακριβη δημοσιευματα των διαφορων ιστοσελιδων. Τις περισσοτερες φορες ειναι παιχνιδακια διαφορων επιτηδειων που θελουν να προωθησουν τους δικους τους ανθρωπους. Προσοχη δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο που αναφερει το δημοσιευμα καθως δεν το γνωριζω καθολου τον ανθρωπο. Καλο θα ειναι η ομαδα να λειτουργησει ανεξαρτητα απο ολα τα κυκλωματα που προωθουν ανθρωπους για να χειραγωγησουν τον προυπολογισμο της, και να χαραξει το δικο της δρομο με καθαρους ανθρωπους. Αυτη η ομαδα με τους ανθρωπους που την περιβαλλουν εχει αυτη την πολυτελεια. Συστηνω σε οποιους τριβουν τα χερια τους τωρα που αποχωρησε ο Κουλουριωτης να προσεξουν πολυ και να μην νομιζουν οτι ειναι ευκαιρια να βαλουν χερι στην ομαδα. Ο νοων...νοειτω.

Ανώνυμος είπε...

Μα εσείς ο ίδιος κ.Δημαράκη γράψατε σε προηγούμενο σχόλιό σας ότι ο προπονητής αποτελεί παρελθόν.
Δηλαδή το σχόλιο σας είναι ακριβές ενώ τα δημοσιεύματα άλλων είναι ανακριβή;
Ο τόπος είχε βουίξει ότι σε περίπτωση ήττας την περασμένη αγωνιστική θα φύγει ο προπονητής...
Προφανώς οι αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες που ασχολούνται με το μπάσκετ,έχουν την πληροφόρησή τους.

Α. Δημαράκης είπε...

Ανακριβες ειναι το ονομα το οποιο αναφερεται ως πιθανος διαδοχος του Κουλουριωτη. Ειπα προς αποφυγην οποιασδηποτε παρεξηγησης οτι δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο (εννοω τον Κο Κατσουνη) και δεν εννοω οτι ο ιδιος κανει ενεργειες. Δεν ειπα οτι ειναι παραπληροφορηση το γεγονος οτι ο Κουλουριωτης ειναι "υπ'ατμον" ή οτι χωρισαν οι δρομοι του με το Λεωνιδιο. Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο αυτο που λεω.

Ανώνυμος είπε...

Οι αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες έχουν καταντήσει έρμαια του κάθε πειναλέου μάνατζερ-παραγοντίσκου και γράφουν ότι τους κατέβει προκειμένου να γεμίσουν τον κενό χώρο. Οι πληροφορίες μου που πιστεύω ότι είναι πιο έγκυρες από το πανάθλιο άρθρο, που αποτέλεσε σουξέ μπορώ να πώ κοσμώντας πολλά sites, περιέχει τουλάχιστον 4 ανακρίβειες. Εν ολίγοις είναι Α-Κ-Υ-Ρ-Ο. Τίποτα δεν έγινε όπως τα λέει και τίποτα από αυτά δε θα γίνει όπως λέει. Αν θέλετε βάζω και στοίχημα τις τρύπιες κάλτσες μου.

Ανώνυμος είπε...

o sorwtos einai eleytheros pantws ... de xerw an tha dextei na erthi g ethniki alla an ton peisoun pws iparxei plano kai sxedio isws..pisteyw einai h kaliterh lisi ...

Α. Δημαρακης είπε...

Αφου μας ειπανε οτι η ομαδα μας ενδιαφερεται για τον Κατσουνη (που επαναλαμβανω δεν τον γνωριζω) τωρα μαθαμε απο το basketblog.gr οτι του καναμε και προταση και οτι αυτος μας "εριξε " και "πορτα"... Ειναι να γελας... Απιστευτη αθλιοτητα. Πιστευω οτι η καλυτερη αντιμετωπιση σε ολο αυτο το κυκλωμα ειναι μονο η περιφρονυση. Ουτε ανακοινωση διαψευσης δεν αξιζουν.

Ανώνυμος είπε...

κ.Α.Δημαράκη, από που γνωρίζετε ότι δεν έγιναν επαφές με τον Κατσούνη;
Είστε μήπως στην διοίκηση και γνωρίζετε την κάθε προσέγγισή της σε διαθέσιμους προπονητές;
Πολύ απαξίωση για τους δημοσιογράφους που κάνουν την δουλειά τους και προσπαθούν να ενημερώσουν τους φιλάθλους πέφτει εκεί στο Λεωνίδιο.
Θεωρείτε όλα τα δημοσιεύματα ως κατασκευασμένα και καλά των manager.
Εσάς δεν μας λέτε,ποιος είναι ο ρόλος σας στην ομάδα;

Α. Δημαράκης είπε...

Οταν θα με ρωτησει καποιος επωνυμα (οπως ακριβως κανω εγω) τοτε θα απαντησω.

Ανώνυμος είπε...

Poli sosti apantisi

Ανώνυμος είπε...

Στο ΝΒΑ ηχούν σειρήνες για Kobe Bryant και σύμφωνα με άγκυρες πηγές είπε ότι θα έρθει και τσάμπα μόλις έμαθε για τις προθέσεις του Λεωνιδίου. Περισσότερα στο Basketomana.gr (κάντε και κανένα κλικ στις διαφημίσεις παίδες).
Κάπως έτσι φαίνονται στα μάτια μας αυτά που διαβάζουμε για την παρέλαση των προπονηταράδων πρός το μέρος μας. Ειλικρινά εύχομαι να μην πάρουμε, η ομάδα έχει προπονητικό τιμ Νικολαϊδη και Σαράντο. Δεν κατάλαβα δε σας γεμίζει το μάτι ο Νικολαϊδης;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.