Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μίλωνας-Λεωνίδιο 87-69

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 47-30, 69-57, 87-69

ΜΙΛΩΝ (Πανούλιας): Ρουσόπουλος 14 , Καραχοτζίτης 11, Μπίκας 4, Καμαριώτης 11, Μέντζος 4, Παπαποστόλου, Βουρλίτης 10 , Βλαβιανός 16 , Μπένος 8, Ζαχαρόπουλος, Σαλτουρίδης 6, Κέλλης 3 


ΛΕΩΝΙΔΙΟ (Νικολαΐδης): Ορφανός, Σακελλάρης 4, Μουλάς 5, Χείλαρης 16, Μελάς 16 , Κόγκας, Χασάπης 1, Μιχαλόπουλος, Μπουτσικάκης 2, Χριστόδουλος 12, Κρίτσαλος 9

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λογικό είναι...Μπορεί να ήρθε η ηρεμία στην προπόνηση, αλλά ο αγώνας θέλει το χρόνο του.Άλλωστε όλοι δικαιούνται μια περίοδο χάριτος.Μπράβο του προέδρου για δυο λόγους.Πρώτον που δεν έχει σκοπό να αφήσει την ομάδα,άσχετα με το τι θα γίνει.Και τον ευχαριστούμε γιαυτό.Και δεύτερον που είπε οχι στην "παράγκα"που του πρότεινε τα γνωστά!!!Αυτό φάνηκε την κυριακή με μια διαιτησία η οποία δεν μας έπεισε τι ακριβώς ήθελε να κάνει...Εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία,ή στάλθηκαν με σκοπό να μάθουν να διαιτητεύουν σε έναν αδιάφορο και καλά αγώνα. Γιατί ήταν κακή και για τις δύο ομάδες κάποιες φορές,κάνοντας μάλιστα χρήση στην διάρκεια του παιχνιδιού κανονισμών που έχουν ήδη καταργηθεί!!!Είδομεν.

Ανώνυμος είπε...

παπαμαρκος,Σορωτος.Ζευγωλης Λινοξυλάκης,Ζαβός ειναι καλές περιπτώσεις δεν ειμαι σιγουρος ποιοι ειναι ελευθεροι αλλά θα πρέπει να γίνει προσεχτική επιλογή.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο που συνεχίζει να υποστηρίζει την ομαδα!

Α. Δημαράκης είπε...

Μπραβο και στον κοσμο που ηρθε να δει την ομαδα. Ειναι πολυ σημαντικο να παιζεις εκτος εδρας 200 χλμ μακρια και να εχεις παρασαγκας περισσοτερους φιλαθλους απο τον γηπεδουχο. Υπαρχει στηριξη στο νεο ξεκινημα της ομαδας και ειναι ολοφανερο.

Ανώνυμος είπε...

Οι μεταγραφές του Λεωνιδίου θεωρούνται απο τις καλύτερες στην κατηγορία.Η προσθήκη νέων μάλλον θα μπέρδευε τα πράγματα πιστεύω...΄Ενας καλός "καπετάνιος" χρειάζεται, γιατί από "πλήρωμα" πάμε καλά.Μακάρι ο Νικολαϊδης να κάνει την διαφορά.Και μακάρι να δέσει το παλιό με το καινούργιο "πλήρωμα",κάτι που ο Κουλουριώτης δεν κατάφερε.

Ανώνυμος είπε...

Μεταγραφές υπάρχουν πολλές. Πολλά αστέρια είναι στο ράφι. Μπορούν να γίνουν όμως μεταγραφές μεσούσης περιόδου; Ας μας πεί κανένας γνώστης.

Ανώνυμος είπε...

ta onomata p anefera einai proponhthes

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε δε με ενδιαφέρουν οι προπονητές. Από προπονητική μπουχτίσαμε. Να παίξουν οι παίχτες αυτό που ξέρουν θέλουμε. Και ξέρουμε ότι μπορούν...