Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Λεωνίδιο-ΚΑΠ 76-81

Στην παράταση η Αγία Παρασκευή επικράτησε στο Λεωνίδιο της ομάδας μας με 76-81 (κ.α. 67-67). Μοιραίος ήταν ο Χριστόδουλος ο οποίος στην κανονική διάρκεια κέρδισε δύο βολές βάζοντας την μια, έστειλε το ματς στην παράταση, χάνοντας όμως την άλλη, που θα έδινε στην ομάδα μας τους δύο βαθμούς της νίκης.
Ακόμα ένας χαμένος αγώνας στις λεπτομέρειες που δείχνει ότι ενώ η ομάδα έχει την δύναμη να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο χάνει στις λεπτομέρειες. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ
ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΛΕΙ ΜΕΚΕΡ ΜΕ ΣΟΥΤ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ.(ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ-ΜΕΛΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ)
Ο ΚΡΙΤΣΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ!!
Ο ΜΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΓΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΤ ΕΧΕΙ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.
ΕΝΑ ΧΟΝΔΡΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠ ΟΠΩΣ ΧΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ (ΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ)ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΑΛΕΣ ΣΩΣΤΑ.
Ο ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΕΝΕΡΓΑ.
ΔΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΞΑΝΑ ΓΥΡΟ ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ(ΚΡΙΤΣΑΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ!!! ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΜΟΝΙΖΩ ΚΥΡΙΕ ΚΟΟΥΤΣ!!!
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΑΤΤΩΣΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!

Ανώνυμος είπε...

Μοιραίος ο Χριστόδουλος με 20 πόντους; Αν δεν ήταν ο Χριστόδουλος χθές θα μαζεύαμε ακόμα τις μπάλες από τα καλάθια. Δε θα πηγαίναμε καν στην παράταση.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΨΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ 9 ΑΛΛΑ ΤΟ 7 ΣΒΕΡΚΟΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ ΑΣΙΣΤ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ ΑΠ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΣΙΣΤ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΥΛ ΣΚΑΣΤΗ, ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΑΠ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ. ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ 4ΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ANTI NA KANOUME KRITIKI OLOI GIA OMADA, PROPONITI K.A DEN GEMIZOUME KALITERA TO GIPEDO GIATI PANO APO 150 EISITIRIA DEN EXOUME KOPSI. ETSI GIA NA DEIXOUME OTI TO GOUSTAROUME KIOLAS.

Α. Δημαράκης είπε...

Πολύ σωστό το σχόλιο του φίλου. Η ομάδα πρέπει να μάθει να μαζεύει χρήματα δικά της και να μην εξαρτάται 100% οικονομικά από έναν πρόεδρο - χορηγό. Εισιτήρια, διαφημίσεις, διαρκείας κλπ πρέπει να αυξηθούν. Γενικά "Πωλήσεις και Μαρκετινγκ" έχουν μεγάλο περιθώριο βελτίωσης.

Ανώνυμος είπε...

Με το μπαρδόν αλλά Τετάρτη απόγευμα και δη 5 η ώρα πόσους περιμένατε; Ο κόσμος δουλεύει δε κωλοβαράει στα καφέ. Με Καλαμάτα γήπεδο γεμάτο, ΟΚ. Θα μας βάλετε και χέρι που δεν ήρθαμε μια φορά;

Φίλε Α.Δημαράκης για να έχει κάτι περιθώρια βελτίωσης πρέπει και να υπάρχει. Εγώ δεν έχω δει κάτι μεχρι στιγμής από "Πωλήσεις και Μάρκετινγκ" στην ομάδα. Έχω δεί καμπανάτες μεταγραφές (με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης), 3 καμπάνες so far και μια ταινία (τρόμου θα τη χαρακτήριζα, 5 αστέρια) που την έχω ξαναδεί πριν κάτι χρόνια και δε θα 'θελα να την ξαναζήσω.

Α. Δημαράκης είπε...

Προσωπικά, νομίζω ότι δεν "έβαλα χέρι" σε κανέναν με το σχόλιό μου. Προσπαθώ πάντα να διατυπώνω απόψεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση του τμήματος Μπάσκετ. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι η ομάδα πρέπει να οργανωθεί καλύτερα εσωτερικά. Την συμμετοχή του κόσμου δεν μπορει να την επιβάλλει κανείς. Στο τέλος και αυτής της χρονιάς θα μπορώ να έχω σφαιρική άποψη της βοήθειας και της συμμετοχής από τον κόσμο. Θα ξαναπώ ότι δεν είναι σωστό να εξαρτάται η ομάδα οικονομικά μόνο από ένα άτομο. Το μοντέλο αυτό το έχουμε δει, όπως ανέφερε και ο προηγούμενος, ότι κρύβει τον κίνδυνο της κατάρρευσης του τμήματος, αν αυτός ο άνθρωπος αποφασίσει να αποσυρθεί.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Α.Δημαράκης ξέχασα να αναφέρω ότι η πρώτη παράγραφος πήγαινε για τον προηγούμενό σου. Η δεύτερη είναι που έγραψα σε σένα. Ορθώς έγραψες όπως και πιστεύω ότι τη συμμετοχή του κόσμου δεν μπορεί να την επιβάλλει κάποιος. Γνώμη μου ας παίξει η ομάδα αυτό που πρέπει και ο κόσμος θα έρθει. Και μη βγεί κανένας να πεί ότι με αυτά που λέμε αγχώνουμε τους παίχτες γιατί θα του απαντήσω ότι είναι επαγγελματίες και φυσικά τα έχουν ακούσει από ανθρώπους πιο αρμόδιους από εμένα.
Το κομμάτι του μάρκετινγκ πιστεύω ότι απλά δεν υπάρχει. Δεν βγήκανε να ζητήσουν βοήθεια από κανέναν μπάς και βάλουν καμιά διαφήμιση, η φανέλα δεν έχει καν χορηγό τη στιγμή που η Άνω Μουσιωτίτσα θα είχε τουλάχιστον ένα χορηγό Γάλατα Μπαρμπά-Μήτσος.
Τελικά αυτή η ομάδα που θέλει να λέγεται και ομάδα τι καλό έχει; Παίχτες; Προπονητή; Μάρκετινγκ -πωλήσεις; Μέγα Χορηγό ο θεός να το έχει καλά;
Δεν τα μηδενίζω όλα και δεν ξεχνώ την πορεία που έκανε τα προηγούμενα 2 χρόνια η ομάδα, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι ούτε τα προηγούμενα 2 χρόνια υπήρχαν χορηγίες (πολύ κακώς), που σε άλλες ομάδες της ίδιας κατηγορίας υπάρχει υποστήριξη και πάμπολοι χορηγοί τη στιγμή που δεν πατάει άνθρωπος στο γήπεδο (το έχω δεί με τα μάτια μου).